dimecres, 27 d’agost del 2008

IMPRESSIONANT, ESPECTACULAR I EMOCIONANT!!!

No podem definir d'una altra manera l'ambient que es respira per Chamonix. La UTMB és el referent mundial de les curses de muntanya i això ho vàrem poder comprovar ahir passejant per Chamonix i visitant la gegant fira del corredor on s'acreditaven participants de moltes nacionalitats.Desprès de 30 minuts d'espera ens vàrem poder acreditar a l'UTMB. Dos xips electrònics, un al canell i l'altre al pitrall faran el possible per què ens pugueu seguir on line des de casa vostra.

La fira del corredor és molt gran i extensa en productes i propostes de futures curses de llarga distància, tenim molts dubtes de quina serà la propera.

A les 19:00h . Tots els corredors esponsoritzats per The North Face ens vàrem trobar a l'hotel Alpina de Chamonix. L'objectiu era presentar els 36 atletes que correrem la UTMB i els 24 de la CCC, tots formem el Team The North Face . Durant uns moments ens vàrem sentir importants. Xavi i Txema entre els grans Trailers del mon!

Txema Colomer- --Topher Gaylord ---Xavi Capdevila
Entre els assistents hi havia la Nikki Kimball, americana guanyadora de l'UTMB del 2007 i en Thopher Gaylord, un corredor americà que va ser 3r a l'UTMB de l'any 2003 i és el director executiu de la marca The North Face Europa. Ens va dir que li agradava molt la ciutat de Barcelona i ens va donar un consell de corredor a corredor: NO PAREU FINS AL FINAL, ENS VEIEM A CHAMONIX!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada