dilluns, 16 de gener del 2012

20km Mar i Murtra

El 15 de gener vaig decidir anar a córrer la Cursa "20Km Mar i Murtra" a Blanes. Aquesta prova va ser escollida pel C.A.RUNNING  com la tercera cursa de la lliga interclub de l'Atleta 10 de la temporada 2011-2012.

El dia es va aixecar clar i fred, molt fred! El termòmetre a la mateixa línia de sortida, just a tocar el mar, marcava -2ºC.  Per sort, un cop van donar el tret de sortida, la sensació tèrmica va canviar i de seguida vaig recuperar una bona temperatura per gaudir d’una cursa que combina una àmplia varietat de paisatges i tipus de terrenys.
Foto. Txema C.
La Cursa Mar i Murtra té pràcticament de tot. El recorregut té 20 quilòmetres de distància amb aproximadament uns 230 metres de desnivell positiu.
Itinerari i perfil de la cursa
L’itinerari i ens va fer passar als corredors i corredores per diferents tipus de terrenys: pla, ondulat, pujades i baixades de totes mides, asfalt, terra... Corrent sempre envoltats del mar, el riu, els horts, el bosc, camins estrets, amples, i finalment el circuit urbà.
Foto. Fondistes de Blanes
El crono el vaig aturar en un temps de 01:25:55 arribant el 90 classificat de la general de 1060 participants i sent el 23è classificat de la meva categoria.
És una cursa per gaudir-ne en contacte amb la natura, i, per la distància i diversitat del recorregut, una excel·lent preparació per les properes maratons.