dijous, 8 de març del 2012

TEST DE PRODUCTES COMPRESSPORT


Els productes de Compressport són ideals per utilitzar en qualsevol pràctica esportiva. En el meu cas els he provat practicant running, trail running, bicicleta, esquí de fons i esquí de muntanya. En moments d'entrenament, de competició o durant la fase de recuperació.

Productes de Compressport testats.

En aquest article us parlaré sobre l'utilització de les R2 i FORQUAD competint i les FULL LEG en la post-competició. Tots aquests productes van ser testats a l'Ultra Trail Serra del Montsant del passat més d'octubre de 2011. 100 quilòmetres i 4005 metres de desnivell positiu en 14:28:36 hores.

Ultra Trail Serra del Montsant. Foto Naturetime
El teixit tècnic compressiu de les R2 de Compressport em va ajudar a reduir considerablement les molèsties musculars en els bessons provocades per l'esforç intens i prolongat durant més de 14 hores en cursa per muntanya. 


La fibra compressiva muscular, a part de protegir la musculatura, també ajuda a tenir un millor retorn venós i una millor oxigenació de la musculatura facilitant d'aquesta manera la recuperació durant l'esforç intens i prolongat.

Les FORQUAD fan una compressió selectiva en la zona muscular dels quàdriceps donant-me una sensació de lleugeresa, endarrerint la fatiga i els problemes de cames pesades. Amb aquest producte guanyes en recuperació durant l'esforç.

La distància i el desnivell acumulat de l'Ultra Trail Serra de Montsant, eren dos aspectes que calia tenir molt present en la estratègia de per cuidar els bessons i els quàdriceps de possibles trencaments, i evitar la fatiga muscular reduint les ones de xoc generats durant la pràctica esportiva sobre un terreny dur.

Ultra Trail Serra del Montsant. Foto Naturetime

Un cop creuada la línia d'arribada, després de més de 14 hores d'activitat física, les FULL LEG em van ajudar a recuperar les cames oferint una sensació de benestar i lleugeresa des dels turmells fins la zona inguinal. El teixit compressiu de les FULL LEG té uns beneficis analgèsics, ideals per eliminar els dolors musculars i articulars. En un mateix temps ofereix els beneficis de les R2 associats a les propietats de les FORQUAD. La recuperació muscular s'aconsegueix per l'acceleració del retorn venós pel teixit compressiu circular que pressiona i evita que la sang es quedi estancada en la zona dels bessons, isquiotibials i quàdriceps. La sensació de benestar és immediata!

Ultra Trail Serra del Montsant. Foto Naturetime
És important tenir present que tots els productes de Compressport tenen talla i és convenient conéixer quina és la nostra per aconseguir el màxim rendiment del producte.

Per saber més sobre els productes de Compressport us recomano que visiteu http://www.compressport.es/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada