dissabte, 18 de juny del 2011

V MARXA DE CAP DE REC

El dissabte 18 de juny de 2011, en Pedro López, l'Iñaki Pérez i en Txema Colomer vàrem participar a la V Marxa de Cap de Rec que organitza el Club Muntanyenc Sant Cugat i que forma part de la XIV Copa Catalana de Marxes de Resistència que promou la FEEC amb les entitats excursionistes catalanes.

A través de 52 km i els 2550 metres de desnivell positiu d'alta muntanya es circumval·la la Tossa Plana de Lles (Cerdanya) amb sortida i arribada al refugi de Cap de Rec, tot alternant camins i pistes per indrets d'alt valor paisatgístic, natural i històric. La meitat del recorregut es fa per territori d'Andorrà.

Perfil altimétric de la ruta
Els comentaris generals dels participants coincidim que de totes les marxes, aquesta és la més bonica i la més exigent. Els 7 controls/avituallaments amb llurs voluntaris us ajudaran a fer la jornada trail running més fàcil.

Si teniu clar que voleu participar us heu d'afanyar de fer la inscripció de seguida. En poques hores s'omplen les 536 places limitades de participació.

El dia es va aixecar ennuvolat, però poc a poc el sol es va anar obrint pas i entorn del migdia picava amb força. La temperatura va passar de fresca a una mica de calor, de neu gens. Tot perfecte per gaudir corrent per l'alta muntanya.

Just haver creuat la línia d'arribada. Foto Celia M.


Un cop finalitzada la marxa, l'organització ens va oferir botifarra, coca i cava acompanyats de la música en directe de l'acordió.
Un cop finalitzada la marxa, un bon entrepà de botifarra!!! Foto Celia M.

El temps i els resultats en el que varem completar la volta van ser:
  • Txema Colomer, 22 classificat amb 07 hores 10 minuts.
  • Pedro López, 33 classificat amb 7 hores 23 minuts.
  • Iñaki Pérez, 51 classificat amb 7 hores 50 minuts.

No us la podeu perdre!!!